Formuliergegevens gebruiken in Power Automate | MoreApp

Wil je gegevens van MoreApp registraties gebruiken bij het configureren van een actie in Power Automate? Moet je het bericht van een taak aanpassen? Je kunt Dynamische Expressies gebruiken! Lees verder om te leren hoe je deze functie configureert.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze functionaliteit is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

1. Start je flow-configuratie

Wanneer je een flow configureert in Power Automate, wil je misschien de registratiedata van MoreApp verbinden met de parameters van je Actions.

Om een specifieke formulierwaarde te selecteren, kun je dynamische expressies gebruiken met de datanaam.

2. Dynamische inhoud invoegen

Ga naar Parameters en open de ‘Advanced Parameters’ door op Show All te klikken. Dit opent meer configuratievelden.

Ga naar het veld dat je wilt bewerken en voeg een / in de balk toe. Er verschijnen twee opties. Klik op Insert Expression.

Ga vervolgens naar het tabblad ‘Dynamic content’. Selecteer de optie: body/data/data, om gegevens uit het MoreApp formulier te verkrijgen.

Voeg aan het einde van de code een / toe, gevolgd door de datanaam van de widget die je wilt gebruiken. We gebruiken in dit voorbeeld de datanaam “name”. Klik op Add om de configuratie op te slaan.

Dit zorgt ervoor dat de waarden die aan de MoreApp registraties zijn toegevoegd, worden gebruikt om je Power Automate-acties aan te passen.