Hoe configureer je een Thema | MoreApp

Ontdek hoe je een kleurenthema instelt voor jouw MoreApp formulieren. Stem de kleuren af op je eigen branding.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.

1. Configureer de instellingen

Open het MoreApp Platform, selecteer het formulier waarmee je aan de slag gaat en klik op Bewerk. Ga vervolgens naar de Instellingen tab.

Hier zie je de sectie Thema. Dit is standaard geconfigureerd met de kleur van MoreApp. Als je op de kleur klikt, zal er een menu verschijnen met alle Standaard thema´s.

Screenshot 2024-09-17 at 09.26.33

Selecteer de kleur die je voorkeur heeft. Deze kleur wordt toegepast op het formulier in de App of Web App.

Om het resultaat te bekijken in de App, klik je Opslaan & Publiceren.

2. Resultaat in de App

Deze functie beïnvloedt het Formulier icoontje en de bovenste header in het formulier.

Hier zie je een voorbeeld:

• Icoon:

IMG_9599

• Header formulier

IMG_9600

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op de Abonneren knop!