Hoe Integreer je MoreApp met monday.com | MoreApp

Koppel MoreApp aan monday.com! Automatiseer je formulieren en optimaliseer je werkprocessen. Wij laten jou een overzicht zien van de mogelijkheden.

Nog geen MoreApp account? Meld je hier aan.
Deze feature is beschikbaar in het Branch, Tree en Forest abonnement. Bekijk onze Prijzenpagina.

Deze Help Center biedt een algemeen overzicht van hoe je MoreApp kunt koppelen aan andere tools via monday.com.

1. Aan de slag

Open onze installatiepagina en installeer de MoreApp-app in je monday.com werkruimte.

Nadat je MoreApp hebt geïnstalleerd, kun je beginnen met het bouwen van automatiseringen.

1. Open het bord dat je wilt gebruiken

2. Klik op Integrate, rechtsboven.

3. Zoek naar MoreApp Forms.

2. Configureer een Recipe

Je kunt een van de vooraf gedefinieerde recipes gebruiken, waarbij de meest gebruikte automatiseringen al voor je beschikbaar zijn.

1. Selecteer een recipe.

2. Kies het account dat je wilt gebruiken voor deze automatisering. Voeg een API-key toe aan je account als je voor het eerst een recipe gaat configureren.

Het sjabloon geeft je een zin die de actie van deze integratie uitlegt. Vul de lege velden van de zin in om de automatisering te configureren.

Hier volgt een voorbeeld:

Je kunt de items van het MoreApp formulier koppelen aan kolommen op het monday.com-bord.

Let op: Je kunt geen bestanden koppelen op monday.com. Bij het koppelen van een bestand zal de kolom worden ingevuld met het bestand-ID. Je kunt een bestanden downloaden aan de hand van zijn ID met een aangepast recipe, zoals wordt getoond in onderstaande afbeelding.

2.1 Submission Template

Creëer automatisch nieuwe items op jouw board voor elke registratie. Koppel formulierwaarden aan kolommen op monday.com met behulp van het volgende sjabloon: “When there is a new submission for Form, create an Item in Board”.

2.2 Task Template

Creëer automatisch MoreApp-taken wanneer een item op je board wordt aangemaakt. Gebruik hiervoor het volgende sjabloon: “When an item is created Create new task on Form for User with Message and Form content”.

Let op:
 Om de configuratie van dit sjabloon te vergemakkelijken, raden we aan om unieke namen voor je formulieren in het Platform te gebruiken. Zo kun je elk formulier onderscheiden bij het maken van de integratie.

Bij het maken van een taak laat monday.com je velden selecteren die kunnen dienen als aanduidingen om het taakbericht voor de gebruikers te personaliseren. Ook kun je al wat informatie aan het formulier toevoegen, zodat deze vooraf ingevuld verschijnt wanneer de gebruiker de taak opent.

2.3 Subform Template

Creëer een nieuw item op jouw board op basis van subformuliergegevens. Elke invoer in een subformulier zal een enkele rij creëren in de groep. Gebruik hiervoor het volgende sjabloon: “When there is a new submission for Form, for every Subform Create an Item in Board”.

Let op. Dit sjabloon werkt alleen voor de eerste laag aan subformulieren.

3. Activeer de automatisering

Zodra de configuratie is voltooid, klik je op “Add to Board” en test je de automatisering.

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste tutorials? Ga naar YouTube en klik op Abonneren!